среда, 30. јул 2014.

Mesec u Blizancima



 

Pozitiva. Osmeh. Igra. 


Njega poznaje čitav grad.  Svi će zastati da mu se jave, sa svakim ima da kaže po koju, jer je omiljen. A omiljen je zato što je uvek vedar i nasmejan, večiti zabavljač u društvu i onaj koji će uvek znati da vas oraspoloži i nasmeje. 

Njemu nije mrsko da sa komšijama na ulici priča površne priče o lepom vremenu, uvek će imati šta da kaže, doda ili ispriča odličan vic. Njegov šarm se krije u njegovom intelektu i verbalnoj komunikaciji. To je onaj koji uvek ima dobru ‘’žvaku’’ za sve, jer su mu reči oružje kojim osvaja.

Ima nešto dečije u sebi, što se i po samom liku može videti jer je obično dosta mladolik i kad zadje u pozne godine. Radoznala priroda koja želi da saznaje i upija nove informacije. Društvenjak i velika pričalica... u tišini i  samoći se teško snalazi jer je po prirodi veoma socijalan i potreban mu je neko sa kim će voditi duge razgovore, razmenjivati poruke i polemisati o raznim temama.

 
Da li mu se dopadate, ili možda ne? ...saznaćete vrlo brzo jer će mesec u blizancima jedva dočekati da vam to kaže. Ne može on da ćuti, pa čak i kad spava nekad priča u snu, jer sa tolikom količinom informacija leže i sa istom se i budi.

Uvek spreman za šalu, pa i onda kada njegov sagovornik za to možda nije raspoložen,  zbog toga je često smatran neozbiljnim i nezrelim, jer što se njega tiče život treba provesti u zabavi, zašto bi se on bavio teškim i suvoparnim životnim temama kad mu je smeh glavni pokretač.

Kontakti i poznanstva su za njega ključ svakog uspeha, zbog toga će uvek težiti da oko sebe ima širok krug ljudi. A hrabrosti i neposrednosti mu ne manjka, pa je zato i telefonski imenik pun, kao i socijalne mreže gde ga veliki broj ljudi prati.

Stalno u pokretu i žurbi, često rastrzan na sto strana i u više poslova istovremeno, ali to mu ne smeta, jer voli dinamiku. Za mnoge neuhvatljiv i nestalan jer ga mesto ne drži, pa će ga smatrati površnim, jer ne razumeju njegovu toliku potrebu za socializacijom, novim poznanstvima i druženjem, ali mesec u blizancima je takav da svojom otvorenošću i neposrednošću osvaja, a rečima voli i pruža bliskost.


On je u duši jedno veliko dete koje na život gleda kao na igru, svojom vedrinom rasteruje tamne oblake i uvek će vam izmamiti osmeh i popraviti rasploženje kad je dan loš... Take a smile! 


 

Нема коментара:

Постави коментар